Oamenii  sunt pasari cu aripile crescute inlauntru.” Nichita Stanescu    2013,  anul nasterii Migratoarei. Anul calatoriilor mele cu ochii sufletului. Fiecare luna a acestui an si-a pus amprenta cu o calatorie:  tari, orase, oameni, locuri, cafenele, bistrouri, restaurante, taverne, muzee, strazi,autobuze hop on hop off, barci, vapoare,plaja, mare si ocean, rasarituri si apusuri de soare, shopping,  gelatteria, vulcanul si orasul ingropat de lava, grota albastra si Sagrada Familia, Tour Eiffel si Potsdamer Platz,  plaja rosie, plaja alba, apele termale de la Gyula, pontonul turcesc de pe Marea Mediterana, toate acestea le-am vazut cu ochii sufletului.

DSC03916Am vizitat in ianuarie  Bankok,  februarie minunatele bai cu ape termale de la Gyula, mai a fost luna Barcelonei cu al sau minunat patrimoniu national numit Gaudi, a Coastei Amalfitane si a orasului Napoli.  Iunie, se stie,  Paris cu toata atmosfera boema si   jemanfisita. Iulie , Berlinul, orasul ridicat din propria cenusa, Septembrie Turcia, Antalia, soare mult si Mediterana calda si primitoare, octombrie Stuttgart si imprejurimile,  Palatul Ludwigsburg si fabrica de incaltaminte Salamander, noiembrie ametitorul Amsterdam, cu barca pe canale si bicicleta prin centrul orasului, cu Rembrandt  si Cartierul Rosu. Si ca un cerc desenat cu creta pe asfalt, asa cum faceam noi in copilarie cand jucam sotronul,  luna decembrie Tailanda, Ko Phanghan, The Sanctuary.

2013 este anul redescoperirii de sine, este anul in care mi-am propus si am reusit sa fac intr-adevar ceea ce-mi place: sa calatoresc, sa am tot timpul valizele date jos de pe dulap, sa mor de emotie si nerabdare sa plec. Intr-un fel, redescoperirea de sine inseamna sa constientizezi ca tu esti pe primul loc si ca esti cea mai importanta persoana din Univers si singurul lucru care conteaza este calitatea vietii tale, sa-ti bucuri sufletul in fiecare minut al existentei tale.

DSC09471

2013 este anul iubirii, pentru ca redescoperirea de sine vine la pachet cu iubirea. Am redescoperit  iubirea intr-un mod neasteptat in calatoriile mele, iubind oamenii pe care i-am cunoscut, prietenii pe care mi i-am facut in toata lumea si bineinteles si pe voi, iubitii mei prieteni de pe fb. De fapt, voi, cu energia voastra pozitiva, cu gandurile voastre bune indreptate catre mine sunteti autorii morali ai acestui blog.

Si pentru ca e aproape sa se nasca 2014, va urez din suflet un singur lucru: deschideti-va inima, doar asa vi se pot intampla minuni si vi se vor indeplini dorintele!  La multi, multi ani calatori, migratori si fericiti!P1010495

Bamboo - thai style deasupra oceanului
Anul Nou la Sanctuar - Petrecerea Nebuna

Dana

FEEDBACK